Skip to main content

Hoe regel ik bizili?

Reprobel schrijft je als onderneming of instelling in het eerste kwartaal van elk jaar aan voor je aangifte bij Reprobel. (Deze aangifte is in principe verplicht in het kader van de reprografieregeling.) In het aangifteverzoek vind je jouw individuele login voor de portaalaangifte. Op het aangifteportaal van Reprobel kies je vervolgens voor bizili. We hebben jouw gegevens al zoveel mogelijk vooraf ingevuld, zodat de portaalaangifte op minder dan 15 minuten klaar is. We hebben ons portaal trouwens in een nieuw jasje gestoken, zodat het niet alleen mooier is, maar ook veel makkelijker en duidelijker.

Heb je van je sectororganisatie een bizili promocode gekregen, dan geef je die in bij je portaalaangifte. De korting wordt meteen verrekend op je factuur.
Ben je een grote onderneming of instelling (met meer dan 100 bedienden of ambtenaren op het Belgische grondgebied), dan kan je een groepsovereenkomst over bizili afsluiten met Reprobel. Deze handige overeenkomst vervangt de individuele portaalaangiftes per onderneming, instelling of vestiging. 98% van de top 500 Belgische ondernemingen en het leeuwendeel van de grote overheidsinstellingen hebben een bizili groepsovereenkomst afgesloten.