Skip to main content

Wat is bizili?

bizili is de nieuwe naam van de gecombineerde licentie van Reprobel. In de video hieronder ontdek je deze handige licentie in anderhalve minuut. Of luister hier naar de podcast die we samen met UNIZO maakten.

De easy auteursrechtelijke business licentie voor de digitale wereld van vandaag.

bizili is precies wat de naam al zegt: een easy auteursrechtelijke business licentie die je maximaal beschermt.

bizili is de digitale licentie van Reprobel voor ondernemingen, zelfstandigen, vrije beroepen, vzw’s en overheidsinstellingen. Voor de private en de publieke sector dus.

We hebben bizili speciaal ontwikkeld voor de digitale wereld en voor thuiswerken.

Al meer dan 80.000 Belgische ondernemingen en instellingen zijn gedekt door bizili via een portaalaangifte, een individuele licentieovereenkomst of een sectorovereenkomst met centrale betaling.

bizili regelt in één handige bundel zowel digitale reproductie / communicatie als papieren reproducties van auteursrechtelijk beschermde teksten en beelden. Het gaat concreet om vakliteratuur, wetenschappelijke werken, educatieve werken, fictie en non-fictie, persartikels, quotes, liedjesteksten, foto’s, illustraties, cartoons en andere visuele werken.

De erg ruime licentiedekking van bizili vind je hier. De licentie is all you can eat binnen de licentiegrenzen. Je moet de auteursrechten dus niet meer individueel regelen met de rechthebbende(n), en dat voor al jouw medewerkers.

De tarieven van bizili vind je hier. Deze tarieven zijn afgestemd op je sector en personeelsbestand.

bizili regelt het gebruik van de werken van meer dan 60.000 Belgische auteurs in alle genres, en van meer dan 400 Belgische uitgeverijen van groot tot klein. Maar de licentie omvat ook een nagenoeg wereldwijde selectie van buitenlandse bronwerken. Daarvoor heeft Reprobel meer dan 40 overeenkomsten met buitenlandse partnerorganisaties afgesloten. bizili is Made in Belgium, Powered by the World.